ESMORZARS DE FORQUILLA

ESMORZARS DE FORQUILLA

EL TRESOR MÉS SUCULENT DE LA NOSTRA CUINA

FREIXINET, LAIA

21,90 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata
Editorial:
ROSA DELS VENTS
Año de edición:
2024
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-18062-83-4
Páginas:
216
Encuadernación:
Rústica
21,90 €
IVA incluido
En estoc - Disponibilitat immediata

Descobreix la història, les receptes i els establiments de l'àpat més antic i suculent de la cuina catalana! L'esmorzar de forquilla és una de les tradicions catalanes més arrelades, un àpat antic i suculent que es veneren amb religiositat ciclistes, excursionistes, caçadors, mercaders i altres matiners amants del ben menjar. Cuinats a foc lent i amb ingredients humils i de temporada, els plats que componen un bon esmorzar de forquilla són el màxim exponent de la cuina popular catalana. Són plats contundents que es consumien durant els antics esmorzars dels pagesos i dels marxants el dia de mercat, i que els carregaven de força per afrontar una jornada llarga amb guisats, capipota, peus de porc, bacallà a la llauna, mandonguilles amb sípia i carn a la brasa, entre altres delícies gastronòmiques. Aquest llibre ens convida a redescobrir-los en un recull d'històries d'ara i d'abans, receptes domèstiques i de restaurants especialitzats en un recorregut pels millors establiments d'esmorzars del territori, de pelegrinatge obligatori.Reseñas:
«No es pot pas negar que començar el dia encarant-se amb aquets aliments és una manera de començar fonamental; vull dir, amb uns bons fonaments».
Josep Pla «A l'hora d'esmorzar hi ha dues Catalunyes: la del suposadament elegant brunch, d'inspiració nord-americana , propi dels esnobs i, sobretot, de Barcelona, i l'esmorzar de forquilla, propi de la Catalunya de les comarques».
Jaume Fàbrega«L'esmorzar de forquilla és el gran àpat matiner, és la sublimació del desdejuni. Un esmorzar de forquilla és gairebé com un dinar. Com un dinar dels d'abans, és clar».
Josep Arasa

Artículos relacionados

  • CONFESSIONS D'UN SOMMELIER
    SEIJAS,DAVID
    El llibre explica històries, anècdotes, curiositats i experiències sobre el restaurant que mai no han estat explicades, a través de fets i aventures reals, a més d’aprofundir amb un gran humor i un estil desenfadat en la seva visió i experiència pròpia sobre les addiccions, especialment amb l’alcohol, doncs la seva professió i passió, el vi, es va convertir en el seu enemic núm...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,95 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA
    FREIXINET, LAIA
    Descobreix la història, les receptes i els establiments de l'àpat més antic i suculent de la cuina catalana! L'esmorzar de forquilla és una de les tradicions catalanes més arrelades, un àpat antic i suculent que es veneren amb religiositat ciclistes, excursionistes, caçadors, mercaders i altres matiners amants del ben menjar. Cuinats a foc lent i amb ingredients humils i de tem...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Marc Ribes i tot l'equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • 5 INGREDIENTS MEDITERRANIS
    JAMIE OLIVER
    Torna Jamie Oliver amb el format de les receptes que més agraden als seus seguidors: les basades en 5 ingredients.El nou llibre de Jamie uneix la cuina fàcil amb el meravellós menjar del Mediterrani, que sempre li ha tingut el cor robat. Amb més de 120 receptes fàcils de seguir, simples i totalment delicioses, 5 ingredients mediterranis s’inspira en els sabors, les combinacions...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    29,90 €