Cerca de Editorial : COSSETÀNIA EDICIONS / Col·lecció : SENSACIONS

9 Resultats

  • ELS RANXOS DE LA GESSA
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT.   Gessamí Caramés és una apassionada de la cuina i li encanta investigar amb el menjar. Aquest llibre és, abans de res, "terreno", però també és xalar i gaudir amb receptes relacionad...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,90 €

  • LA CUINA DE SEMPRE PER A LA GENT D'AVUI
    JERONI CASTELL / CASTELL VIDAL, JERONI
    UN LLIBRE QUE RECULL TRADICIÓ I MODERNITAT, AMB PRODUCTES DEL MAR I DE LA TERRA COM A PRINCIPALS PROTAGONISTES La cuina de sempre per a la gent d'avui és un recull de receptes de la cuina tradicional catalana, però adaptades al segle XXI. Canelons, suquet de peix, pollastre amb prunes, menjar blanc... Una seixantena de receptes, entre entrants, plats principals i postres, que ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,90 €

  • CUINA PER A FAMÍLIES ESTRESSADES
    OLIVARES I BUSQUETS, EVA
    EVACUINERA PROPOSA IDEES I SOLUCIONS PER ESTALVIAR TEMPS I ESFORÇOS A LA CUINA, I AIXÍ PODER GAUDIR DE LES COSES IMPORTANTS. _Cuina per a famílies estressades_ és un llibre de receptes que pretén, des de l'humor i el llenguatge planer, aportar eines i solucions per a famílies que es preocupen per l'alimentació dels seus fills. A més, el llibre està estructurat en diversos capít...
    No disponible

    19,90 €

  • EL COMPORTAMENT DELS OCELLS
    TONG, WENFEI
    PRÒLEG DE BEN SHELDON L'EXCEPCIONAL CAPACITAT D'ADAPTACIÓ DELS OCELLS QUE ES RECULL EN AQUEST LLIBRE PROVÉ D'ENTORNS EXÒTICS I EXTREMS, PERÒ TAMBÉ D'OCELLS QUE CONEIX L'OBSERVADOR URBANITA D'ARREU DEL MÓN. Els ocells són criatures intel·ligents i sociables que mostren un ampli ventall de comportaments (des de l'assetjament i la imitació fins a l'aparellament i la cria en comú d...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,50 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE BOLETS
    FOMBEUR, JEAN-PIERRE
    FOTOGRAFIES D'ALAIN GELBERGER IL·LUSTRACIONS DE BERNARD DUHEM Pollastre amb múrgoles, medalló de rap amb trompetes, cassoletes de cargols amb ceps, apagallums arrebossats, llengües de bou amb calamars... _LES MILLORS RECEPTES DE BOLETS_ SÓN 82 RECEPTES GURMET I FAMILIARS PER CUINAR ELS BOLETS DELS NOSTRES BOSCOS. En aquest llibre, Jean-Pierre Fombeur detalla 17 espècies dife...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,50 €

  • SOFREGIT
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa....
    Exhaurit

    18,90 €

  • EN MARXA CUINA!
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Aquest nou llibre de Marc Ribas, el cuiner més popular de TV3, ens ofereix més receptes brutals saboroses, fàcils i sorprenents de cuina tradicional catalana sense oblidar aspectes actuals, amb productes frescos i de proximitat. Sobretot, però, el cuiner destapa el seu cantó més personal i deixa entrar el lector a la seva cuina, a través de vivències úniques i divertides, fins ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,90 €

  • CARMANYOLES
    GISPERT VILA, NÚRIA
    Portar carmanyola a la feina és una pràctica cada cop més estesa i quotidiana, però sovint no sintonitza amb la idea de seguir una dieta equilibrada i saludable. La manca de temps fa que es recorri habitualment a amanides verdes, a restes de la nevera o a precuinats, sense tenir en consideració l'aspecte nutritiu del plat. En aquest llibre us plantegem 60 receptes de carmanyol...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,90 €

  • MELETA DE ROMER
    CARAMÉS NÚÑEZ, GESSAMÍ
    LA GESSAMÍ CARAMÉS ÉS UNA FIGURA TELEVISIVA I DEL MÓN DE LA CUINA ESTIMADA A CATALUNYA. ÉS COPRESENTADORA DEL PROGRAMA _CUINES _DE TV3 JUNTAMENT AMB EL CUINER MARC RIBAS DES DE NOVEMBRE DEL 2017 I SE LA CONEIX PER LA SEVA ALEGRIA, PROXIMITAT I PROFESSIONALITAT. Descobrim els secrets de la pastisseria de la mà de la Gessa. Per fi deixarem de banda la por als gramatges, quantita...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,90 €