LA QUÍMICA A LA CUINA

LA QUÍMICA A LA CUINA

UNA IMMERSIÓ RÀPIDA

MANS, CLAUDI

15,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
TIBIDABO
Any d'edició:
2022
Matèria
Química
ISBN:
978-84-1347-905-7
Pàgines:
190
15,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, física y química– són les eines per a la comprensió del conjunt. La química, en particular, descriu quines substàncies són les responsables del color, l’olor i el gust, i perquè canvien amb les coccions. D’altra banda, les estructures químiques i biològiques de cèl·lules i teixits animals i vegetals expliquen les textures i els canvis que pateixen a la cuina. Amb tot això el lector podrà saber què hi ha als seus aliments abans i després de cuinar-los, i això tindrà com a conseqüència més satisfacció intel·lectual, afegida a la sensorial.

Articles relacionats

  • LA QUÍMICA A LA CUINA
    MANS, CLAUDI
    A la síntesi de la cuina d’elBulli es llegia: “La informació que subministra un plat es gaudeix a través dels sentits, també es gaudeix i es racionalitza amb la reflexió”. En els darrers anys han entrat amb força nous productes, noves tècniques i estils de cuina i, alhora, ha crescut l’interès per la relació entre la nutrició, la salut i la gastronomia. Les ciències –biologia, ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    15,00 €

  • DALTON. EL HOMBRE QUE PESÓ LOS ÁTOMOS
    PELLÓN GONZÁLEZ, INÉS
    La fama de John Dalton ha llegado hasta nuestros días por ser el primer científico capaz de pesar los átomos –pura entelequia hasta entonces–, otorgándoles una característica cuantificable: su masa relativa. Hasta finales del siglo XVIII se creía que los elementos químicos estaban compuestos por átomos elementales iguales, que se mantenían unidos mediante fuerzas de afinidad m...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,90 €

  • NOMENCLATURA DE LAS SUSTANCIAS QUÍMICAS
    PETERSON
    Esta nueva edición del libro "Nomenclatura de las sustancias químicas" de W.R. Peterson, supone una actualización de la obra en cuanto a contenidos y presentación, recogiendo en un único volumen una introducción completa a la nomenclatura de las sustancias químicas orgánicas e inorgánicas.En esta edición se ha adaptado el contenido de la parte de Sustancias Orgánicas a las Reco...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    15,90 €

  • CONSTRUYENDO LA TABLA PERIÓDICA
    CALVO REBOLLAR, MIGUEL
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,95 €

  • ELEMENTOS Y RECURSOS MINERALES
    SANZ BALAGUÉ, JOAQUIM / TOMASA GUIX, ORIOL
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    18,00 €

  • GUÍA BREVE. 50 CONCEPTOS ELEMENTALES DE LA QUÍMICA
    TRO, NIVALDO
    Explore las propiedades y el comportamiento de los sólidos, los líquidos y los gases, y examine los elementos de la tabla periódica. Descubra las estructuras de los materiales naturales y sintéticos y el fascinante mundo de sus aplicaciones, de los combustibles y los alimentos a la manufactura y la medicina. Capte el sentido de las ecuaciones químicas, los ácidos y las bases, l...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    16,90 €