RECETAS VEGETARIANAS. TODO EN UNO

RECETAS VEGETARIANAS. TODO EN UNO

FAUDA-RÔLE, SABRINA / IDA, AKIKO

16,95 €
IVA incluido
Exhaurit
Editorial:
LUNWERG EDITORES
Materia
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-18260-36-0
Páginas:
192

Un one pot es un plato cocinado en un único recipiente. Fácil y rápido de elaborar, es ideal para una comida sana y equilibrada. En este libro se proporcionan las claves para preparar platos vegetarianos completos y se incluyen más de 80 sabrosas recetas.
Desde propuestas elaboradas únicamente con verduras, salteadas, guisadas o confitadas, hasta sorprendentes postres o clásicos para terminar una comida vegetariana con un toque dulce, pasando por exquisitas sopas y cremas y por combinaciones originales de cereales, legumbres, arroz y pasta, todas las recetas aquí recogidas tienen un objetivo común: conquistar tu paladar y tu salud.

Artículos relacionados

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • PER SUCAR-HI PA!
    QUINTANA, LLUC / MONTENEGRO, MARTA
    Del menjar en surten una quantitat extraordinària d’expression s i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba; gallina vella fa bon caldo; remenar les cireres; ser un tros de pa; fer el préssec... Entre la cuina i el menjador s’hi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua hi té les mostres més ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA, JAUME
    L’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l’esmorzar de forquilla és un àpat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA
    FREIXINET, LAIA
    Descobreix la història, les receptes i els establiments de l'àpat més antic i suculent de la cuina catalana! L'esmorzar de forquilla és una de les tradicions catalanes més arrelades, un àpat antic i suculent que es veneren amb religiositat ciclistes, excursionistes, caçadors, mercaders i altres matiners amants del ben menjar. Cuinats a foc lent i amb ingredients humils i de tem...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    21,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

Otros libros del autor

  • PASTA TODO EN UNO
    FAUDA-RÔLE, SABRINA / IDA, AKIKO
    Más de 30 platos de pasta que se preparan cocinando todos los ingredientes a la vez en la misma olla: carbonara; con atún, calabacines y menta; con berenjenas, tomates y mozzarella; cuatro quesos… ¡Más fácil, imposible! ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    8,95 €

  • LUNCH BOX
    FAUDA-RÔLE, SABRINA / IDA, AKIKO
    Una «lunch box» es una fiambrera con compartimentos, compacta y ecológica, que permite elaborar prácticas recetas para tomar fuera de casa. Este libro propone un sinfín de ideas para llenar nuestra lunch box con almuerzos saludables, rápidos y energéticos a medida de nuestras necesidades. Las recetas abarcan un gran número de opciones para todos los gustos: para comer con las m...
    Exhaurit

    15,00 €