UN GUST, UNA CUINA: LA MORERA DE MONTSANT

UN GUST, UNA CUINA: LA MORERA DE MONTSANT

AUTORS DIVERSOS

12,50 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Any d'edició:
2013
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-9034-049-3
Pàgines:
144
Enquadernació:
Otros
12,50 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

La cuina morerenca, i és un orgull constatar-ho, és una cuina de casa, una cuina que en molts dels seus aspectes és d'horta, de corral o de recol·lecció. Naturalment, encara que les receptes d'aquest llibre no siguin sofisticades, tampoc no hi manquen aquells plats típics de les festes, els plats que podem qualificar "de diumenge" com són els arrossos i certs plats de carns i peix sec o caça, tan propis a la Morera de les diades assenyalades.

Articles relacionats

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • LA VIDA A CAN DURAN
    VALLS, JOSEP
    Des de Ca la Teta fins a l’actual establiment del carrer Lasauca de Figueres han passat per Can Duran una gernació d’artistes, polítics, escriptors, periodistes… que han deixat la seva firma en els dos llibres de signatures de la casa, una tradició que va néixer amb Lluís Duran al capdavant.Josep Valls i Joan Ferrerós, però, han anat molt més enllà de fer un buidatge d’aquestes...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

  • GUIA DE LA CERVESA ARTESANA FETA A CATALUNYA
    CHOZAS SERRADELL, JORDI
    Aquesta guia ofereix un recorregut, comarca a comarca, en el qual la cervesa artesana és la gran protagonista; recull des de marques ja consolidades fins a aquelles que fa poc que han començat, passant per hombrewers i nòmades, associacions, locals per anar a fer una bona cervesa o comprar-la i cervesers que van fer la seva contribució i ara ja han plegat. El volum ha comporta...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • 100 RECEPTES A LA CATALANA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    PRÒLEG D'ADA PARELLADA No és agosarat dir que la cuina catalana té més de mil anys d'història i que es tracta, certament, d'una de les primeres d'Europa. En aquest llibre hi trobareu una selecció de 100 receptes de plats dits "a la catalana" a Catalunya mateix, a Espanya, a França, a Itàlia, a Alemanya... com a mostra de la projecció internacional de la nostra cuina. L'autor, q...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    17,60 €

  • ESMORZARS DE FORQUILLA (I ENTREPANS)
    FÀBREGA, JAUME
    L’esmorzar de forquilla és una tradició gastronòmica basada en un esmorzar consistent, sovint amb plats que associem al dinar o al sopar. Era popular entre treballadors i persones que suportaven les llargues hores de treball físic. Encara avui és una pràctica vigent en molts bars i restaurants de Catalunya.Sense tants formalismes com un dinar, l’esmorzar de forquilla és un àpat...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    18,00 €

  • PER SUCAR-HI PA!
    QUINTANA, LLUC / MONTENEGRO, MARTA
    Del menjar en surten una quantitat extraordinària d’expression s i refranys que ens defineixen. Qui no té un all té una ceba; gallina vella fa bon caldo; remenar les cireres; ser un tros de pa; fer el préssec... Entre la cuina i el menjador s’hi gesta una gran quantitat de la saviesa popular fixada generació rere generació, i en la llengua hi té les mostres més ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    25,00 €

Altres llibres de l'autor

  • GRAMÀTICA DE LA LLENGUA CATALANA
    AUTORS DIVERSOS
    La Gramàtica de la llengua catalana és la gramàtica oficial de l?Institut d?Estudis Catalans (IEC). Ha estat pensada com la gramàtica normativa de referència del segle XXI. A diferència de la de Pompeu Fabra, que era una gramàtica d?autor, la de l?IEC és una obra col·lectiva, oberta a la participació d?experts diversos i consensuada en el si de la Comissió de Gramàtica i la Sec...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    74,00 €

  • DIVENDRES PER CATALUNYA
    AUTORS DIVERSOS
    Sabeu que a Reus es fixa el preu dels ous per a tot l'Estat? Quantes maneres diferents hi ha d'anomenar les roselles? Quins són els plats més sans i més bons de la nostra gastronomia? Quin va ser el bressol de l'esquí a Catalunya? Tot això i molt més és el que hem descobert fent Divendres per tot el país. Tot això i molt més ho trobaràs a Divendres x Catalunya. Puja a la nostra...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    17,50 €

  • EFE 20 ANYS DE NOTÍCIES EN CATALÀ
    AUTORS DIVERSOS
    El 3 de juliol de 1989 EFE es va convertir en la primera agència d'informació que va establir un servei de notícies en català. El suport de la Diputació de Barcelona, l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i les Emissores Municipals de Catalunya, primer, i, després, de la Generalitat va ser fonamental en el desenvolupament d'aquest servei, l'objectiu del qual era contribui...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    30,00 €

  • CAPISCOL RELATS DELS PIRINEUS I2
    AUTORS DIVERSOS
    Com en anys anteriors, l'estiu del 2007, un grup d'escriptors va ser convidat a visitar un racó del Pirineu. A la comarca de l'Alto Gállego, a redós del balneari de Panticosa, s'hi van reunir escriptors catalans i aragonesos, convocats pel grup d'Estudis de Llengua i Literatura de Ponent i del Pirineu (vinculat a la Universitat de Lleida), el Consell Cultural de les Valls d'Àne...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    16,50 €

  • EL MILLOR PRETENDENT DEL MÓN(VERSIÓ ANGLESA CD)IN4
    AUTORS DIVERSOS
    Una esplèndida narració popular de la Xina sobre una rateta tan i tan bonica que els seus pares la volien casar amb el millor pretendent del món, el qual van anar cercant per tot el planeta fins que finalment van trobar l'escollit, algú inesperat per a tothom. ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    12,00 €

  • LA HISTÒRIA DE TABALET (VERSIÓ ANGLESA EN CD)INF.4
    AUTORS DIVERSOS
    Una vegada era un conillet tot cobert de pèl gris que es deia Tabalet. Vivia amb la seva mare en un niu calentó sota terra, al fons d'un cau. Cada matí, quan la seva mare sortia a buscar l'esmorzar deia al seu fill que es quedés ben quiet dins el niu i en Tabalet no sortia mai, passés el que passés. ...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    12,00 €